Kuracie chop-suey

0 0
Kuracie chop-suey

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Kuracie prsia 400 g
Pór malý 1 ks
Bambusové výhonky 200 g
Huby Shiitake 50 g
Cesnak 2 strúčiky
Mrkva 1 ks
Olivový olej 1 lyžica
Omáčka
Kukuričný škrob 1 lyžica
Sójová omáčka 3 lyžice
Sezamový olej 2 lyžice
Voda 150 ml

Nutričné hodnoty

1 porcia
30
kcal
25 g
bielkoviny
5 g
sacharidy
11 g
tuky

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kuchyňa:
    • 30
    • Porcie: 4
    • Ľahká

    Ingrediencie

    • Omáčka

    Popis

    Zdieľať

    Pokrm, ktorý prvýkrát uvarili na začiatku 20. storočia čínski prisťahovalci v Amerike. Mäso nakrájané na kúsky s chrumkavou zeleninou.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Ingrediencie

    2
    Hotovo
    60

    Huby umyjeme namočíme na pol hodiny do vody a dáme variť.

    3
    Hotovo

    V miske zmiešame sójovú omáčku, kukuričný škrob, sézamový olej, korenie a vodu.

    4
    Hotovo

    Pridáme na kúsky pokrájané mäso a necháme chvíľu odležať.

    5
    Hotovo
    5

    Vo woku rozpálime olej, pridáme na plátky pokrájaný cesnak,mäso prudko opečieme.

    6
    Hotovo
    3

    Pridáme pór nakrájaný na kolieska, mrkvu na plátky, huby a bambusové výhonky. Spolu ešte opečieme.

    7
    Hotovo

    Podávame s ryžou alebo rezancami.

    8
    Hotovo
    naspäť
    Pistáciové rezy
    dalej
    Ananásový koláč
    naspäť
    Pistáciové rezy
    dalej
    Ananásový koláč
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here