Ingrediencie
-
400 g Kuracie prsia
-
1 ks Pórmalý
-
200 g Bambusové výhonky
-
50 g Huby Shiitake
-
2 strúčiky Cesnak
-
1 ks Mrkva
-
1 lyžica Olivový olej
-
Omáčka
-
1 lyžica Kukuričný škrob
-
3 lyžice Sójová omáčka
-
2 lyžice Sezamový olej
-
150 ml Voda
Popis
Pokrm, ktorý prvýkrát uvarili na začiatku 20. storočia čínski prisťahovalci v Amerike. Mäso nakrájané na kúsky s chrumkavou zeleninou.
Kroky
1
Hotovo
|
Ingrediencie |
2
Hotovo
60
|
Huby umyjeme namočíme na pol hodiny do vody a dáme variť. |
3
Hotovo
|
V miske zmiešame sójovú omáčku, kukuričný škrob, sézamový olej, korenie a vodu. |
4
Hotovo
|
Pridáme na kúsky pokrájané mäso a necháme chvíľu odležať. |
5
Hotovo
5
|
Vo woku rozpálime olej, pridáme na plátky pokrájaný cesnak,mäso prudko opečieme. |
6
Hotovo
3
|
Pridáme pór nakrájaný na kolieska, mrkvu na plátky, huby a bambusové výhonky. Spolu ešte opečieme. |
7
Hotovo
|
Podávame s ryžou alebo rezancami. |
8
Hotovo
|