Kuracie prsia plnené nivou
s čerstvým špenátom

0 0
Kuracie prsia plnené nivou

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Kuracie prsia 4 ks
Syr niva 100 g
Riccota 50 g
Petržlenová vňať hrsť
Čerstvý špenát 100 g
Soľ
Mleté čierne korenie
Olivový olej
Maslo 1 lyžica

Nutričné hodnoty

1 porcia
316
kcal
41,01 g
bielkoviny
8,51 g
sacharidy
3,98 g
tuky
1,5 g
vláknina

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 25
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Pochúťka z kuracích pŕs plná rozpusteného syra, v tejto máme dokonca dva druhy.

 

Kroky

1
Hotovo

Ingrediencie

2
Hotovo

Rezne ostrým nožom narežeme, otvoríme ako knihu a naklepeme cez fóliu na tenké plátky.

3
Hotovo

V miske vymiešame nivu s riccotou a posekanou petržlenovou vňaťou. Rezne naplníme pripravenou zmesou.

4
Hotovo

Na panvici rozohrejeme olej a rezne opekáme z oboch strán 4-5 minút.

5
Hotovo

Opečené prsia vyberieme z panvice a odložíme na teplé miesto. Do panvice dáme lyžicu masla, pridáme špenát a krátko ho prehrejeme.

6
Hotovo

Fotopostup

naspäť
Šúlance s makom
dalej
Plnené zemiaky
naspäť
Šúlance s makom
dalej
Plnené zemiaky
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here