Kuracie prsia so stonkovým zelerom
a mrkvou

0 0

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Kuracie prsia 600 g
Stonkový zeler 150 g
Mrkva 150 g
Cesnak 3 strúčiky
Cibuľa 1 ks
Olej
Soľ
Mleté čierne korenie
marináda
Sezamový olej 1 lyžica
Sójová omáčka 1 lyžica
Ryžové víno 1 lyžica
Čerstvý zázvor 1 lyžica

Nutričné hodnoty

177
kcal
34,9
bielkoviny
2,43
sacharidy
1,64
tuky
0,58
vlaknina

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Kuchyňa:
    • 95
    • Porcie: 4
    • Ľahká

    Ingrediencie

    • marináda

    Popis

    Zdieľať

    Kuracie prsia s chrumkavou stonkovým zelerom, ktorý svojou sýtozelenou farbou jedlo vizuálne oživí.

     

    Kroky

    1
    Hotovo

    Marináda

    Čerstvý zázvor olúpeme a nastrúhame najemno. Zmiešame zázvor so sójovou omáčkou, olejom a ryžovým vínom.

    2
    Hotovo

    Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na väčšie kúsky. Namočíme do pripravenej marinády a odložíme do chladničky aspoň na 1 hodinu.

    3
    Hotovo

    Mrkvu očistíme a nakrájame na pásiky, zeler na kúsky. Do woku dáme rozohriať olej, pridáme zeleninu, krátko opražíme a preložíme do misky,

    4
    Hotovo

    Na panvici opražíme cibuľu nakrájanú nadrobno a cesnak na plátky. Pridáme mäso a za stáleho miešanie ho rýchlo opečieme.

    5
    Hotovo

    Keď je mäso mäkké, pridáme zeleninu a všetko spolu prehrejeme.

    6
    Hotovo
    naspäť
    Kalerábová polievka
    dalej
    Morčacie prsia s ryžovými rezancami
    naspäť
    Kalerábová polievka
    dalej
    Morčacie prsia s ryžovými rezancami