Kuracie prsia s chrumkavou stonkovým zelerom, ktorý svojou sýtozelenou farbou jedlo vizuálne oživí.
1
Hotovo
|
MarinádaČerstvý zázvor olúpeme a nastrúhame najemno. Zmiešame zázvor so sójovou omáčkou, olejom a ryžovým vínom. |
2
Hotovo
|
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na väčšie kúsky. Namočíme do pripravenej marinády a odložíme do chladničky aspoň na 1 hodinu. |
3
Hotovo
|
Mrkvu očistíme a nakrájame na pásiky, zeler na kúsky. Do woku dáme rozohriať olej, pridáme zeleninu, krátko opražíme a preložíme do misky, |
4
Hotovo
|
Na panvici opražíme cibuľu nakrájanú nadrobno a cesnak na plátky. Pridáme mäso a za stáleho miešanie ho rýchlo opečieme. |
5
Hotovo
|
Keď je mäso mäkké, pridáme zeleninu a všetko spolu prehrejeme. |
6
Hotovo
|