Ingrediencie
-
4 steaky Hovädzia sviečková
-
200 g Šampiňóny
-
1 lyžica Med
-
1 lyžica Horčica
-
100 ml Smotana na šľahanie
-
2 lyžice Olivový olej
-
2 lyžice Maslo
-
Soľ
-
Mleté čierne korenie
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
Steaky umyjeme, osušíme. Potrieme horčicou,medom, osolíme a okoreníme. |
2
Hotovo
8
|
Na rozpálenej grilovacej panvici rozohrejeme olej a steaky sprudka opečieme z každej strany asi po 3 - 4 minúty. |
3
Hotovo
|
Vyberieme z panvice a odložíme na teplé miesto. Mäso otáčame a vyberáme kliešťami. |
4
Hotovo
5
|
V panvici rozohrejeme maslo a pridáme na plátky nakrájané šampiňóny. Osolíme, okoreníme a dusíme asi 5 minút. |
5
Hotovo
2
|
Zalejeme smotanou a krátko spolu povaríme. Podávame s opekanými zemiakmi. |