Mletý rezeň so syrom

0 0
Mletý rezeň so syrom

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Rezeň
Mleté bravčové mäso 600 g
Tvrdý syr eidam alebo gouda 150 g
Vajcia 1 ks
Petržlenová vňať hrsť
Smotana na šľahanie alebo mlieka 2 lyžice
Soľ
Mleté čierne korenie
Na obalenie
Vajce 2 ks
Hladká múka
Strúhanka

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 60
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

  • Rezeň

  • Na obalenie

Popis

Zdieľať

Mleté mäso so syrom obalené v trojobale. Klasika na panvicu alebo do rúry. Vhodná príloha zelerovo-zemiaková kaša.

Kroky

1
Hotovo

Mleté mäso dáme do misy a pridáme k nemu najemno postrúhaný syr, vajce, polovicu nasekanej petržlenovej vňate a smotanu. Zmes osolíme, okoreníme a odložíme na 1 hodinu do chladničky.

2
Hotovo

Vychladnutú zmes rozdelíme na štyri časti a vytvarujeme z nich fašírky, ktoré obalíme v trojobale. Najskôr v hladkej múke, potom v rozšľahaných vajíčkach a nakoniec v strúhanke, do ktorej sme primiešali zvyšok petržlenovej vňate.

3
Hotovo

Vypražíme ich oleji a odkladáme na papierové utierky.

4
Hotovo

Tip, rada

Rezne tiež môžem upiecť v rúre na vymastenom plechu.

naspäť
Škvarkové pagáčiky
dalej
Ovsené sušienky
naspäť
Škvarkové pagáčiky
dalej
Ovsené sušienky
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here