Nugátové rezy

0 0
Nugátové rezy

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Cesto
Vajcia 6
Práškový cukor 100 g
Kryštálový cukor 100 g
Polohrubá múka 80g
Kukuričný škrob 20 g
Kakao 40 g
Plnka
Nugát 100 g
Maslo 250 g
Práškový cukor 100 g
Pudingový prášok 40 g
Mlieko 300 ml

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 45
  • 180 °C
  • Porcie: 30
  • Stredná

Ingrediencie

  • Cesto

  • Plnka

Popis

Zdieľať

Rezy z piškótovým korpusom a maslovo-nugátovou plnkou ozdobené čokoládovými hoblinami.

Kroky

1
Hotovo

Žĺtky a práškový cukor vymiešame dopenista. Z bielkov ušľaháme sneh, pridáme kryštálový cukor a ešte došľaháme. Potom sneh opatrne vmiešame do zmesi. Nakoniec pridáme múku zmiešanú s kakaom.

2
Hotovo

Cesto rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Upečieme pomaly vo vyhriatej rúre.

3
Hotovo

Plnka

Maslo a nugát spolu vymiešame. V mlieku rozmiešame pudingový prášok a uvaríme hustý krém. Do vychladnutého pridáme maslovo-nugátovú hmotu.

4
Hotovo

Vychladnutý korpus prekrojíme po dĺžke na dva pásy. Spodný pás potrieme plnkou, priložíme druhý pás, ktorý tiež potrieme plnkou. Vrch posypeme čokoládovými hoblinami.

naspäť
Strapačky s kapustou
dalej
Pečená sekaná
naspäť
Strapačky s kapustou
dalej
Pečená sekaná
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here