Polievka z pečenej tekvice

0 0
Polievka z pečenej tekvice

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Tekvica hokkaido 1 ks
Olivový olej 4 lyžice
Cibuľa 1 ks
Cesnak 2 strúčiky
Kokosové mlieko 200 ml
Soľ
Mleté čierne korenie
Muškátový oriešok

Nutričné hodnoty

1 porcia
142
kcal
4,14 g
bielkoviny
18,51 g
sacharidy
7 g
tuky
4 g
vláknina

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 45
  • 30 min / 180 °C
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Výborná krémová polievka s jedinečnou chuťou pečenej tekvice hokkaido dochutená kokosovým mliekom.

Kroky

1
Hotovo
30 min / 180 °C

Tekvicu prekrojíme, ošúpeme, odstránime jadierka. Nakrájame na podkovičky, posypeme soľou, korením, pokvapkáme olejom a dáme piecť do vyhriatej rúry.

2
Hotovo

Upečenú tekvicu pokrájame na menšie kocky. Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme kocky tekvice a orestujeme. Zalejeme vývarom a krátko povaríme.

3
Hotovo

Pridáme kokosové mlieko a rozmixujeme ponorným mixérom dohladka. Ochutíme muškátovým orieškom, soľou a korením.

naspäť
Opitý Izidor
dalej
Rukolový šalát s mangom
naspäť
Opitý Izidor
dalej
Rukolový šalát s mangom
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here