Ingrediencie
-
Korpus
-
200 g Mandle
-
150 g Sušené datle
-
100 g Kokosová múčka
-
Plnka
-
100 g Mandle
-
160 ml Kokosové mlieko
-
300 g Kokosová múčka
-
50 g Kokosový olej
-
4 lyžice Med
-
Dokončenie
-
na ozdobu Čerstvé ovocie
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
KopusVšetky suroviny spolu rozmixujeme na hladkú lepivú hmotu. Zmes rovnomerne roztlačíme na dno tortovej formy, ktorú sme vystlali papierom na pečenie. |
2
Hotovo
|
Mandle, kokosové mlieko a olej rozmixujeme na hladkú hmotu. Pridáme kokos a dochutíme medom. Zmes navrstvíme na korpus, ozdobíme ovocím a dáme stuhnúť do chladničky, najlepšie cez noc. |