Rebarborové rezy

0 0
Rebarborové rezy

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Cesto
Vajcia 5 ks
Kryštálový cukor 250 g
Horúca voda 5 lyžíc
Olej 5 lyžíc
Polohrubá múka 250 g
Kypriaci prášok do pečiva ½ balíčka
Kakao 2 lyžice
Krém
Riccota 500 g
Smotana na šľahanie 250 g
Práškový cukor 100 g
Vanilkový extrakt 1 lyžička
Rebarborová plnka
Kokosová múčka 100 g
Rebarbora 500 g
Škoricový cukor 1 balíček
Práškový cukor 100 g

Nutričné hodnoty

1 porcia
129
kcal
2,21 g
bielkoviny
23,3 g
sacharidy
3,43 g
tuky
1,04
vláknina

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 55
  • Porcie: 40
  • Stredná

Ingrediencie

  • Cesto

  • Krém

  • Rebarborová plnka

Popis

Zdieľať

Kyslastá rebarborová plnka na sladkom kakaovom piškótovom korpuse s ľahkou plnkou z riccotty.

Kroky

1
Hotovo

Rebarborová plnka

Rebarboru očistíme, pokrájame na drobné kocky. Dáme so misky a pridáme práškový a škoricový cukor.

2
Hotovo

Žĺtky vymiešame s cukrom, vodou a olejom dopenista. Pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a kakaom. Zľahka vmiešame sneh z bielkov.

3
Hotovo
25 min/ 180 °C

Plech vystelieme papierom na pečenie a posypeme kokosovou múčkou. Poukladáme rebarboru a zalejeme pripraveným cestom. Upečieme vo vyhriatej rúre.

4
Hotovo

Po upečení a vychladnutí plech preklopíme a papier stiahneme. Na upečený múčnik dáme riccotový krém.

5
Hotovo

Krém

Vyšľahanú šľahačku pomaly pridávame k riccote, ktorú sme predtým vymiešali s práškovým cukrom a vanilkou esenciou.

6
Hotovo
naspäť
Zapekané cestoviny
dalej
Demikát
naspäť
Zapekané cestoviny
dalej
Demikát
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here