Smotanové rezy
s ovocím

0 0

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Cesto
Vajcia 4 ks
Kryštálový cukor 200 g
Horúca voda 8 lyžíč
Olej 100 ml
Polohrubá múka 200 g
Kypriaci prášok do pečiva 1 balíček
Plnka
Pudingový prášok 100 g
Mlieko 750 ml
Kryštálový cukor krupica 150 g
Pochúťková smotana 400 g
Broskyňový kompót 1 konzerva
Mandarínkový kompót 1 konzerva
Marhuľový džem
Šľahačková plnka
Smotana na šľahanie 500 ml
Stužovač šľahačky 2 ks

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

TIP, RADA: Namiesto smotany na šľahanie môžeme použiť práškovú šľahačku.

  • 55
  • 25 min / 180 °C
  • Porcie: 30
  • Stredná

Ingrediencie

  • Cesto

  • Plnka

  • Šľahačková plnka

Popis

Zdieľať

Svieže rezy s  piškótovým kopusom naplnený smotanovým krémom, ovocím a šľahačkou.

Kroky

1
Hotovo

Cesto

Žĺtky vymiešame s cukrom, vodou a olejom dopenista. Pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva.

2
Hotovo

Zľahka vmiešame sneh z bielkov. Upečieme vo vyhriatej rúre na plechu vystlanom papierom na pečenie.

3
Hotovo

Plnka

Z mlieka, cukru a pudingového prášku uvaríme krém. Prikryjeme fóliou a necháme vychladnúť. Do vychladnutého pomaly pridáme pochúťkové smotany.

4
Hotovo

Šľahačková plnka

Smotanu na šľahanie spolu so stužovačom vyšľaháme dotuha.

5
Hotovo

Dokončenie

Vychladnutý korpus potrieme džemom, poukladáme na kúsky pokrájané ovocie a potrieme krémom. Na vrch dáme vyšľahanú šľahačku a ozdobíme ovocím.

naspäť
Veľkonočné judáše
dalej
Strihané koláče
naspäť
Veľkonočné judáše
dalej
Strihané koláče
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here