Ingrediencie
-
Roštenka
-
Hladká múkana obaľovanie
-
2 lyžice Bravčova masť
-
1 ks Cibuľa
-
Soľ
-
Mleté čierne korenie
-
Viedenská cibuľa
-
1 ks Cibuľa
-
Hladká múkana obaľovanie
-
Olejna vyprážanie
Popis
Výborné jedlo k slávnostnému obedu alebo večeri z hovädzieho mäsa s chrumkavou viedenskou cibuľkou.
Kroky
1
Hotovo
|
RoštenkaRoštenku pokrájame na rezne, mierne ich naklepeme, na okrajoch narežeme, aby sa neskrúcali, osolíme, okoreníme a z obidvoch strán obalíme v múke. |
2
Hotovo
8
|
V panvici na rozohriatej masti roštenku prudko opečieme z oboch strán. |
3
Hotovo
60
|
Rezne vyberieme a na výpeku mierne opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu. Podlejeme vodou, vložíme rezne a prikryté dusíme domäkka. |
4
Hotovo
|
Viedenská cibuľaVäčšiu cibuľu pokrájame na kolieska, rozoberieme na krúžky, obalíme v múke. Vyprážame v horúcom oleji do zlatista. |