Vrstvový šalát

0 1
Vrstvový šalát

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Zeler 1 konzerva
Kukurica 1 konzerva
Ananás 1 konzerva
Pór 1 ks
Šunka 50 g
Biely jogurt 150 ml
Tatárska omáčka 200 ml
Tvrdý syr jemne postrúhaný 200 g

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vlastnosti:
    • 20
    • Porcie: 4
    • Ľahká

    Ingrediencie

    Popis

    Zdieľať

    Ak niektoré suroviny nemáš rád, tak ich môžeš jednoducho vynechať alebo nahradiť inými obľúbenými.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Scedíš konzervu zeleru, kukurice a ananásu. Potom necháš odkvapkať a ananás ešte pokrájaš na drobné kúsky.

    2
    Hotovo

    Očistíš pór a pokrájaš ho na kolieska, uvarené vajíčka aj šunku nakrájaš na kocky.

    3
    Hotovo

    Do misky si začneš ukladať jednotlivé vrstvy šalátu. Na spodok dáš zeler.

    4
    Hotovo

    Na vrstvu zeleru dáš vrstvu kukurice, pokračuješ vrstvou póru, vrstvou ananásu, šunky a navrch dáš vajíčka.

    5
    Hotovo

    Tatársku omáčku zmiešaš s jogurtom a zaleješ ňou šalát.

    6
    Hotovo

    Vrch šalátu posypeš postrúhaným syrom. Podávať to môžeš s chlebom alebo aj s bagetou.

    naspäť
    Lieskovcová torta s čokoládou
    dalej
    Čokoládový chlebík s pomarančom
    naspäť
    Lieskovcová torta s čokoládou
    dalej
    Čokoládový chlebík s pomarančom