Ingrediencie
-
Polievka
-
600 g Jarná zeleninamrkva, petržlen, kaleráb, zeler,karfiol zemiak, hrášok cibuľka, pór
-
2 lyžice Olivový olej
-
1 l Hydinový vývar
-
Soľ
-
Mleté čierne korenie
-
Petržlenová vňať
-
Ligurček
-
Syrové halušky
-
2 ks Vajcia
-
100 g Hrubá múka
-
50 g Tvrdý syrjemne postrúhaný
-
1 lyžica Pažítkaposekanej
Popis
Zeleninová polievka z jarnej zeleniny. Nájdeme v nej to najlepšie, čo nám môže záhrada na jar poskytnúť.
Kroky
1
Hotovo
|
Ingrediencie |
2
Hotovo
10
|
PolievkaNa oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, popražíme na nej očistenú a na menšie kúsky pokrájanú zeleninu a podusíme. |
3
Hotovo
3
|
Zalejeme vývarom, osolíme, okoreníme a varíme domäkka. |
4
Hotovo
2
|
Syrové haluškyVšetky suroviny spolu vymiešame a lyžičkou vykrajujeme halušky priamo do polievky. |
5
Hotovo
|
Podávame posypané posekanou petržlenovou vňaťou. |