Bravčová pečeň na cibuľke

0 0
Bravčová pečeň na cibuľke

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Bravčová pečeň 600 g
Bravčova masť 2 lyžice
Cibuľa 2 ks
Drvená rasca pol lyžičky
Tymián čerstvý 1 vetvička
Soľ
Mleté čierne korenie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 25
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Klasický jednoduchý recept na bravčovú pečeň dusenú s cibuľkou. Podávame s dusenou ryžou.

Kroky

1
Hotovo

Pečeň umyjeme, osušíme a pokrájame na rezance. Na masti opražíme cibuľu spolu s rascou. Pridáme pečeň spolu s tymiánom a za občasného miešania spolu opekáme asi 5 minút.

2
Hotovo

Podlejeme trochou vody a dusíme asi 10 minút. Nevaríme dlhšie, lebo pečeň dlhým varením tvrdne. Hotovú pečeň dochutíme soľou a korením.

naspäť
Hrášková polievka
dalej
Nugátová torta
naspäť
Hrášková polievka
dalej
Nugátová torta