Frankfurtská polievka

0 0
Frankfurtská polievka

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Zemiaky väčšie 3 ks
Cibuľa 2 ks
Cesnak 2 strúčiky
Hovädzí vývar 1 l
Bravčova masť 2 lyžice
Hladká múka 2 lyžice
Mletá červená paprika 2 lyžičky
Soľ
Mleté čierne korenie
Frankfurtské párky 4 ks

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 30
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Jemná polievka s chuťou červenej papriky. Nájdeme v nej kúsky párkov a zemiakov. Výborne chutí s čerstvým chlebom.

Kroky

1
Hotovo

Zemiaky očistíme a nakrájame na kocky. Cibuľu pokrájame nadrobno, cesnak na plátky.

2
Hotovo
1

V hrnci rozohrejeme lyžicu masti a opražíme na nej cibuľu do zlatista. Prisypeme múku a za stáleho miešania spolu restujeme.

3
Hotovo
15

Pridáme papriku a krátko spolu opražíme. Za stáleho miešania prilejeme vývar. Privedieme do varu, pridáme zemiaky, soľ, korenie a cesnak. Varíme, kým zemiaky nie sú mäkké.

4
Hotovo
2

Na panvici rozpálime zvyšnú masť a opražíme na nej párky pokrájané na kolieska.

5
Hotovo

Párky aj s výpekom pridáme do polievky a krátko spolu povaríme. Podávame s čerstvým chlebom, posypané petržlenovou vňaťou.

6
Hotovo

Fotopostup

naspäť
Marhuľové knedličky
dalej
Tiramisu
naspäť
Marhuľové knedličky
dalej
Tiramisu
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here