Ingrediencie
-
Cesto
-
5 ks Vajcia
-
5 lyžíc Kryštálový cukor
-
4 lyžice Polohrubá múka
-
1 lyžica Kakao
-
1 lyžica Kypriaci prášok do pečiva
-
Gaštanový krém
-
400 g Gaštanové pyré
-
500 g Mascarpone
-
100 g Práškový cukor
-
Karamelová šľahačka
-
100 g Trstinový cukor
-
400 ml Šľahačková smotana
-
Dokončenie
-
100 g Gaštanové pyré
Popis
Rezy z pripravené z troch vrstiev – kakaového korpusu, krému z gaštanového pyré a mascarpone a na vrchu karamelovej šľahačky.
Kroky
1
Hotovo
|
Cesto |
2
Hotovo
20 min / 180 °C
|
|
3
Hotovo
|
Gaštanový krém |
4
Hotovo
|
Karamelová šľahačka |
5
Hotovo
|