Gulášová polievka
z bravčového mäsa

0 0
Gulášová polievka

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Bravčové mäso z pliecka 300 g
Bravčova masť 2 lyžice
Cibuľa 1 väčšiu
Cesnak 3 strúčiky
Hladká múka 2 lyžice
Paradajka väčšia 1 ks
Zemiaky 4 ks
Paprika 1 ks
Mleté čierne korenie
Mletá červená paprika 1 lyžičky
Majoránka 1 lyžička
Soľ

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 60
  • Porcie: 6
  • Stredná

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Tradičná gulášová polievka z bravčového mäsa. Môžeme variť aj z miešaného mäsa.

 

 

Kroky

1
Hotovo
5

Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu a na plátky nakrájaný cesnak.

2
Hotovo
5

Pridáme umyté mäso, pokrájané na kocky. Opekáme až sa šťava z mäsa úplne vydusí.

3
Hotovo
5

Posypeme múkou, mletým čiernym korením a mletou červenou paprikou. Za stáleho miešania spolu opražíme.

4
Hotovo
15

Osolíme, podlejeme horúcou vodou a dusíme pod pokrievkou.

5
Hotovo

Keď je mäso skoro hotové, pridáme na rezance pokrájanú papriku a olúpanú paradajku, na kocky pokrájané zemiaky a zalejeme vriacou vodou.

6
Hotovo

Dovaríme domäkka a dochutíme majoránkou.

7
Hotovo
naspäť
Čokoládové sušienky
dalej
Kuracie prsia s arašídmi
naspäť
Čokoládové sušienky
dalej
Kuracie prsia s arašídmi
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here