Krémová pórová polievka
krémová polievka z póru a zemiakov

0 0
Krémová pórová polievka

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Pór iba biela časť 1 veľký
Zemiaky 4 ks
Cibuľa jarná 2 ks
Hydinový vývar 800 ml
Smotana na varenie (12%) 200 ml
Olej 2 lyžice
Soľ
Mleté biele korenie

Nutričné hodnoty

1 porcia
179
kcal
3,01 g
bielkoviny
11,76 g
sacharidy
8 g
tuky
1,5 g
vláknina

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vlastnosti:
    • 25
    • Porcie: 4
    • Ľahká

    Ingrediencie

    Popis

    Zdieľať

    Hustá krémová polievka z póru a zemiakov, zjemnená smotanou. Polievka plná vitamínov, hotová za menej ako 30 minút.

    Kroky

    1
    Hotovo
    2
    Hotovo

    Očistený pór (iba bielu časť) nakrájame na kolieska, cibuľu nadrobno a opražíme na oleji dozlatista.

    3
    Hotovo
    20

    Pridáme na kocky pokrájané zemiaky, zalejeme vývarom a varíme spolu asi 20 minút.

    4
    Hotovo

    Rozmixujeme ponorným mixérom, pridáme smotanu, dochutíme soľou a korením.

    5
    Hotovo

    Fotopostup

    naspäť
    Syrové rožteky
    dalej
    Matcha cheesecake
    naspäť
    Syrové rožteky
    dalej
    Matcha cheesecake
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here