Kuracia polievka

0 0
Kuracia polievka

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Kuracie prsia 500 g
Mrkva 2 ks
Zeler pol menšieho
Cibuľa 1 ks
Cesnak 5 strúčikov
Rozmarín 1 vetvička
Tymián 1 vetvička
Cestoviny drobné napr. tarhoňa 100 g
Hydinový vývar 1 l
Hrášok mrazený 150 g
Olej
Kurkuma 1 lyžička
Čerstvý zázvor nastrúhaný 1 lyžica
Soľ
Mleté čierne korenie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 50
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Výborná a zdravá kuracia polievka, ktorá nielen zasýti, ale aj zahreje.

Kroky

1
Hotovo

V hrnci rozohrejeme olej a opražíme na ňom cibuľu pokrájanú nadrobno a cesnak na plátky. Pridáme mrkvu pokrájanú na plátky a zeler na kocky. Spolu orestujeme.

2
Hotovo

Pridáme zázvor, kurkumu, krátko orestujeme a prilejeme vývar. Pridáme mäso, rozmarín a varíme asi 30 minút. Prisypeme cestoviny a varíme, kým mäso nie je mäkké.

3
Hotovo

Uvarené mäso vyberieme a rozdelíme na vlákna. Vrátime do polievky, primiešame hrášok, podľa potreby osolíme a okoreníme.

naspäť
Teľacie medailónky
dalej
Morčacie prsia s pomarančom
naspäť
Teľacie medailónky
dalej
Morčacie prsia s pomarančom