Ingrediencie
-
Cesto
-
ks Vajcia
-
5 lyžíc Kryštálový cukor
-
8 lyžíc Polohrubá múka
-
3 lyžice Olej
-
1 lyžička Kypriaci prášok do pečiva
-
Plnka
-
250 g Mäkký tvaroh
-
250 ml Smotana na šľahanie
-
50 g Práškový cukor
-
1 balíček Vanilínový cukor
-
Šťava a kôra z jedného citróna
-
1 ks Mangopyré
-
½ balíčka Želatínový stužovač
-
Želé
-
1 balíček0 Žlté tortové želé
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
CestoŽĺtky vymiešame s cukrom a olejom dopenista. Pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva. Zľahka vmiešame sneh z bielkov. |
2
Hotovo
10 min / 180 °C
|
Upečieme vo vyhriatej rúre na plechu vyloženom papierom na pečenie. Necháme vychladnúť. |
3
Hotovo
|
PlnkaTvaroh vymiešame s práškovým cukrom, mangovým pyré, citrónovou kôrou a šťavou. Pridáme vyšľahanú šľahačku a nakoniec želatínový stužovač pripravený podľa návodu. |
4
Hotovo
|
ŽeléPripravíme podľa návodu. |
5
Hotovo
|
Z vychladnutého vykrajujeme tortičky, ktoré spojíme dve a dve džemom. Vložíme do formičiek alebo obalíme pruhom alobalu, naplníme mangovým krémom a polejeme ešte teplým tortovým želé. Dáme stuhnúť na niekoľko hodín do chladničky. |