Mini Pavlova

0 0

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
cesto
Bielok 4 ks
Kryštálový cukor 220 g
Ocot 1 lyžička
Kukuričný škrob 1 lyžica
Vanilkový extrakt 1 lyžička
Náplň
Mascarpone 100 g
Smotana na šľahanie 200 ml
Pistáciová pasta 50 g
Práškový cukor 1 lyžica
Dokončenie
Čerstvé ovocie
Pistácie na posypanie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

TIP, RADA:
Ovocie môžeme kombinovať podľa sezóny a chuti. Ak chceme mať všetky tortičky rovnako veľké predkreslíme si ich pred pečením na papier.

  • 90
  • 60 min / 100 °C
  • Porcie: 15
  • Stredná

Ingrediencie

  • cesto

  • Náplň

  • Dokončenie

Popis

Zdieľať

Mini verzia obľúbeného dezertu. Chrumkavý snehový základ  naplnený pistáciovým krémom a čerstvým ovocím.

Kroky

1
Hotovo

Cesto

Bielky vyšľaháme do polotuha. Postupne pridávame cukor a ušľaháme tuhý sneh. Primiešame ocot, kukuričný škrob a vanilkový extrakt.

2
Hotovo

Sneh dáme do cukrárenského vrecka s ozdobnou špičkou. Na plech vystlaný papierom na pečenie striekame kolieska, trochu snehu dáme aj doprostred ako dno, aby nám vznikla "miska".

3
Hotovo

Pečieme v slabo vyhriatej rúre. Necháme v rúre vychladnúť.

4
Hotovo

Náplň

Vyšľaháme mascarpone so smotanou, cukorom a pistáciovou pastou na hladký krém.

5
Hotovo

Vychladnuté pusinky naplníme krémom, posypeme posekanými pistáciami a ozdobíme čerstvým ovocím.

naspäť
Plnené bravčové karé
dalej
Glazovaný losos
naspäť
Plnené bravčové karé
dalej
Glazovaný losos
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here