TIP, RADA:
Ovocie môžeme kombinovať podľa sezóny a chuti. Ak chceme mať všetky tortičky rovnako veľké predkreslíme si ich pred pečením na papier.
Mini verzia obľúbeného dezertu. Chrumkavý snehový základ naplnený pistáciovým krémom a čerstvým ovocím.
1
Hotovo
|
CestoBielky vyšľaháme do polotuha. Postupne pridávame cukor a ušľaháme tuhý sneh. Primiešame ocot, kukuričný škrob a vanilkový extrakt. |
2
Hotovo
|
Sneh dáme do cukrárenského vrecka s ozdobnou špičkou. Na plech vystlaný papierom na pečenie striekame kolieska, trochu snehu dáme aj doprostred ako dno, aby nám vznikla "miska". |
3
Hotovo
|
Pečieme v slabo vyhriatej rúre. Necháme v rúre vychladnúť. |
4
Hotovo
|
NáplňVyšľaháme mascarpone so smotanou, cukorom a pistáciovou pastou na hladký krém. |
5
Hotovo
|
Vychladnuté pusinky naplníme krémom, posypeme posekanými pistáciami a ozdobíme čerstvým ovocím. |