Morčacie prsia s ryžovými rezancami
a sézamom

0 0
Morčacie prsia s ryžovými rezancami

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Morčacie prsia 500 g
Ryžové rezance 200 g
Sójová omáčka 2 lyžice
Olej
Trstinový cukor 1 lyžička
Cukina 1 ks
Pór 1 ks
Mrkva 1ks
Kukurica 75 g
Zelená paprika ½
Červená paprika ½
Soľ
Mleté čierne korenie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

K mäsu môžeš ešte pridať na pásiky nakrájanú mrkvu, čínske huby, brokolicu a pred podávaním posypeš sezamom.

Kroky

1
Hotovo

Ryžové rezance si najskôr varíš v osolenej vode asi 4 minúty, scedíš a odložíš ich bokom.

2
Hotovo

Morčacie prsia umyješ, osušíš a nakrájaš na menšie kúsky. Do misky dáš sójovú omáčku, pridáš nakrájané prsia, premiešaš a necháš marinovať 10 minút.

3
Hotovo

Vo väčšej panvici si rozohreješ olej a za stáleho miešanie na ňom pražíš mäso (tak 5 či 6 minút).

4
Hotovo

Pridáš nakrájaný cesnak, papriku pokrájanú na pásiky, cukinu a pór na kolieska. Spolu podusíš asi 5 minút.

5
Hotovo

K udusenej zelenine a mäsu pridáš uvarené rezance.

6
Hotovo

Nakoniec všetko dobre premiešaš a prehreješ na panvici.

naspäť
Kuracie prsia so stonkovým zelerom
dalej
Kysnutý rebarborový koláč
naspäť
Kuracie prsia so stonkovým zelerom
dalej
Kysnutý rebarborový koláč
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here