Ingrediencie
-
Cesto
-
4 ks Vajcia
-
200 g Kryštálový cukor
-
8 lyžíc Uvarená čierna káva
-
200 g Polohrubá múka
-
100 g Pomleté orechy
-
1 balíček Kypriaci prášok do pečiva
-
Plnka
-
300 ml Mlieko
-
40 g Pudingový prášok
-
250 g Maslo
-
200 g Práškový cukor
-
1 balíček Vanilínový cukor
-
Poleva
-
100 g Čokoláda na varenie
-
50 g Stužený pokrmový tuk
Popis
Klasické rezy z orechovo-kávového korpusu, naplnené maslovým krémom a poliate čokoládovou polevou.
Kroky
1
Hotovo
25 min/180 °C
|
CestoŽĺtky vymiešame s cukrom a kávou. |
2
Hotovo
|
Dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre. |
3
Hotovo
|
Upečený múčnik potrieme plnkou a vrch polejeme čokoládovou polevou. |
4
Hotovo
|
PlnkaV mlieku rozmiešame pudingový prášok a uvaríme krém, ktorý dáme vychladnúť. |
5
Hotovo
|
Maslo a cukor vymiešame a postupne doň pridávame uvarený krém. |
6
Hotovo
|
PolevaČokoládu polámeme na malé kúsky, pridáme tuk, olej a vo vodnom kúpeli vymiešame na hladkú hmotu. |