0 0

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Cesto
Vajcia 4 ks
Kryštálový cukor 200 g
Voda 8 lyžíc
Polohrubá múka 200 g
Kypriaci prášok do pečiva 1 balíček
Plnka
Maslo 250 g
Kryštálový cukor 150 g
Krémový prášok 40 g
Mlieko 300 ml
Pomleté orechy 100 g
Dokončenie
Modelovacia hmota 300 gramov

Nutričné hodnoty

1 porcia
298
kcal
3,5
bielkoviny
37,75
sacharidy
14,75
tuky
3,95
vlaknina

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Orechové srdiečka

Orechové srdiečka

  • 40
  • 180
  • Porcie: 20
  • Stredná

Ingrediencie

  • Cesto

  • Plnka

  • Dokončenie

Popis

Zdieľať

Kroky

1
Hotovo

Cesto

Žĺtky, cukor a studenú vodu vymiešame dopenista. Postupne pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a nakoniec tuhý sneh vyšľahaný z bielkov.

2
Hotovo
15

Upečieme na plechu vystlanom papierom na pečenie.

3
Hotovo

Plnka

V mlieku rozmiešame krémový prášok a uvaríme hustý krém, ktorý po vychladnutí pridáme do vymiešaného masla s kryštálovým cukrom. Nakoniec pridáme orechy.

4
Hotovo

Upečené cesto rozkrojíme vodorovne na dva pláty. Prvý plát potrieme plnkou, priložíme druhým plátom. Dáme stuhnúť a na druhý deň vykrajujeme srdiečka, ktoré obalíme do mletých orechov, a navrch dáme modelovaciu hmotu.

naspäť
Kokosová roláda
dalej
Rybie kroketky
naspäť
Kokosová roláda
dalej
Rybie kroketky
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here