Ingrediencie
-
1 kg Morčacie prsiavcelku
-
3 lyžice Balzamikový ocot
-
2 lyžice Olivový olej
-
4 vetvičky Tymián
-
4 vetvičky Rozmarín
-
5 strúčikov Cesnak
-
Soľ
-
Mleté čierne korenie
-
200 g proscuitto
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
MarinádaV miske zmiešame olej, ocot, soľ, korenie. 2 vetvičky tymiánu a rozmarínu nasekáme a spolu s rozotretým cesnakom pridáme do misky. |
2
Hotovo
|
Pripravenou marinádou potrieme prsia zo všetkých strán a obalíme v prosciutte. Prsia dáme do pekáča, obložíme zvyšným bylinkami a dáme piecť. |
3
Hotovo
|
Podávame nakrájané na plátky. Pred porcovaním necháme mäso v pekáči ešte chvíľu odpočinúť. |