Pečené morčacie prsia

0 0
Pečené morčacie prsia

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Morčacie prsia vcelku 1 kg
Balzamikový ocot 3 lyžice
Olivový olej 2 lyžice
Tymián 4 vetvičky
Rozmarín 4 vetvičky
Cesnak 5 strúčikov
Soľ
Mleté čierne korenie
proscuitto 200 g

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 70
  • 60 min / 180 °C
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Vcelku pečené marinované morčacie prsia obalené v prosciutte.

Kroky

1
Hotovo

Marináda

V miske zmiešame olej, ocot, soľ, korenie. 2 vetvičky tymiánu a rozmarínu nasekáme a spolu s rozotretým cesnakom pridáme do misky.

2
Hotovo

Pripravenou marinádou potrieme prsia zo všetkých strán a obalíme v prosciutte. Prsia dáme do pekáča, obložíme zvyšným bylinkami a dáme piecť.

3
Hotovo

Podávame nakrájané na plátky. Pred porcovaním necháme mäso v pekáči ešte chvíľu odpočinúť.

naspäť
Keksy s cukrom
dalej
Kokosové ježe
naspäť
Keksy s cukrom
dalej
Kokosové ježe