Pečený pstruh s mandľami
na masle

0 0
Pečený pstruh s mandľami

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Pstruh 4 ks
Citrón pokrájaný na plátky 2 ks
Maslo 100 g
Mandľové lupienky 100 g
Biele víno 100 ml
Soľ
Mleté čierne korenie
Petržlenová vňať čerstvá

Nutričné hodnoty

1 porcia
421
kcal
36 g
bielkoviny
0,21 g
sacharidy
22 g
tuky

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 30
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Rybie mäso je veľmi ľahko stráviteľné a pripravené za chvíľku. Naviac dodá našemu telu potrebné bielkoviny.

Kroky

1
Hotovo
20 min/200 ° C

Pstruhy zvonku i zvnútra osolíme, z vrchu ich narežeme a naplníme plátkami citróna.Poukladáme na ne maslo a dáme piecť.

2
Hotovo
5.

Na panvici na kúsku masla opražíme mandle, zalejeme vínom a pripravenou omáčkou polejeme pstruhy. Spolu pečieme ešte 5 minút.

3
Hotovo

Fotopostup

naspäť
Grécky šalát
dalej
Slepačia polievka
naspäť
Grécky šalát
dalej
Slepačia polievka
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here