Ingrediencie
-
4 ks Pstruh
-
2 ks Citrónpokrájaný na plátky
-
100 g Maslo
-
100 g Mandľové lupienky
-
100 ml Biele víno
-
Soľ
-
Mleté čierne korenie
-
Petržlenová vňaťčerstvá
Popis
Rybie mäso je veľmi ľahko stráviteľné a pripravené za chvíľku. Naviac dodá našemu telu potrebné bielkoviny.
Kroky
1
Hotovo
20 min/200 ° C
|
Pstruhy zvonku i zvnútra osolíme, z vrchu ich narežeme a naplníme plátkami citróna.Poukladáme na ne maslo a dáme piecť. |
2
Hotovo
5.
|
Na panvici na kúsku masla opražíme mandle, zalejeme vínom a pripravenou omáčkou polejeme pstruhy. Spolu pečieme ešte 5 minút. |
3
Hotovo
|
Fotopostup |