Ingrediencie
-
1 l Vývar z údeného mäsa
-
3 ks Mrkvanakrájaná na kocky
-
1 ks Petržlennakrájaný na kocky
-
1 ks Kalerábnakrájaný na kocky
-
4 ks Zemiakynakrájané na kocky
-
1 hrnček Krúpy
-
1 ks Cibuľa
-
Soľ
-
Mleté čierne korenie
-
Majoránka
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
Krúpy prepláchneme studenou vodou a dáme variť do vývaru z údeného mäsa. |
2
Hotovo
|
Pridáme očistenú a na kocky pokrájanú zeleninu a rozpolenú cibuľu. |
3
Hotovo
|
Keď je zelenina polomäkká, pridáme ošúpané a na kocky pokrájané zemiaky, dosolíme, a varíme, kým zemiaky nezmäknú. Dochutíme korením a majoránkou. |