Rebarborový crumble

0 0
Rebarborový crumble

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Rebarbora
Rebarbora 800 g
Kryštálový cukor 8 lyžíc
Voda 4 lyžice
Mletá škorica 1 lyžička
Posýpka
Maslo 110 g
Hnedý cukor 110 g
Polohrubá múka 190 g

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 50
  • 30 min / 180 °C
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

  • Rebarbora

  • Posýpka

Popis

Zdieľať

Crumble – koláč bez cesta zapečený s posýpkou v miskách – teraz z rebarbory.

Kroky

1
Hotovo

Rebarbora

Rebarboru očistíme a nakrájame na kúsky dlhé asi 3 cm. Posypeme cukrom, podlejeme vodou a v rúre vyhriatej na 180 °C zapekáme asi 10 minút.

2
Hotovo

Posýpka

V miske zmiešame sypké suroviny múku, cukor a prášok do pečiva. Pridáme maslo a spracujeme na zmes podobnú posýpke.

3
Hotovo

Dokončenie

Z upečenej rebarbory zlejeme šťavu, preložíme ju do zapekacej misky alebo malých misiek, posypeme posýpkou a dáme piecť.

naspäť
Špagety s bazalkovým pestom
dalej
Domáca pizza
naspäť
Špagety s bazalkovým pestom
dalej
Domáca pizza
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here