Ružové rezy

0 0
Ružové rezy

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Cesto
Vajcia 4
Kryštálový cukor 150 g
Voda 4 lyžice
Jahodový puding 120 g
Plnka
Mlieko 300 ml
Hladká múka 3 lyžice
Maslo 200 g
Práškový cukor 100 g
Punčová aróma
Bielkový sneh
Bielok 3 ks
Kryštálový cukor 150 g

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 50
  • 25 min / 180 °C
  • Porcie: 20
  • Stredná

Ingrediencie

  • Cesto

  • Plnka

  • Bielkový sneh

Popis

Zdieľať

Ružový korpus s jahodovým pudingom, maslový krém a na vrchu bielkový sneh a punčová poleva.

Kroky

1
Hotovo

Žĺtky vymiešame s cukrom a vodou, pridáme puding. Zľahka vmiešame sneh z bielkov.

2
Hotovo

Cesto dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a vo vyhriatej rúre upečieme.

3
Hotovo

Plnka

Z mlieka a múky uvaríme krém. Do vychladnutého pridáme maslo vymiešané s práškovým cukrom a dochutíme punčovou arómou.

4
Hotovo

Bielkový sneh

Bielky s cukrom vyšľaháme nad parou na tuhý sneh.

5
Hotovo

Po vychladnutí cesto po dĺžke rozdelíme na dve časti, ktoré spojíme krémom. Na vrch navrstvíme bielkový sneh a ozdobíme punčovou polevou.

naspäť
Kakaové perníčky
dalej
Špargľa s proscuitom
naspäť
Kakaové perníčky
dalej
Špargľa s proscuitom