Ingrediencie
-
Cesto
-
4 Vajcia
-
150 g Kryštálový cukor
-
4 lyžice Voda
-
120 g Jahodový puding
-
Plnka
-
300 ml Mlieko
-
3 lyžice Hladká múka
-
200 g Maslo
-
100 g Práškový cukor
-
Punčová aróma
-
Bielkový sneh
-
3 ks Bielok
-
150 g Kryštálový cukor
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
Žĺtky vymiešame s cukrom a vodou, pridáme puding. Zľahka vmiešame sneh z bielkov. |
2
Hotovo
|
Cesto dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a vo vyhriatej rúre upečieme. |
3
Hotovo
|
PlnkaZ mlieka a múky uvaríme krém. Do vychladnutého pridáme maslo vymiešané s práškovým cukrom a dochutíme punčovou arómou. |
4
Hotovo
|
Bielkový snehBielky s cukrom vyšľaháme nad parou na tuhý sneh. |
5
Hotovo
|
Po vychladnutí cesto po dĺžke rozdelíme na dve časti, ktoré spojíme krémom. Na vrch navrstvíme bielkový sneh a ozdobíme punčovou polevou. |