Ingrediencie
-
600 g Rybie filé
-
podľa potreby Strúhanka
-
1 ks Cibuľa
-
1 strúčik Cesnak
-
hrsť Petržlenová vňať
-
Soľ
-
Mleté čierne korenie
-
1 ks Vajce
-
Na obalenie
-
2 ks Vajce
-
Strúhanka
-
Hladká múka
-
Dokončenie
-
na vyprážanie Olej
-
Citrón
Popis
Kroky
1
Hotovo
|
Rybu nakrájame na menšie kúsky a spolu s cibuľou, cesnakom a petržlenovou vňaťou pomelieme alebo rozmixujeme. |
2
Hotovo
|
Pridáme vajce a dochutíme soľou a korením. Podľa potreby zahustíme strúhankou a zo zmesi formujeme malé fašírky. |
3
Hotovo
|
Postupne obalíme v múke, rozšľahaných vajciach a strúhanke. Vyprážame v horúcom oleji z oboch strán dozlatista. |
4
Hotovo
|
Podávame so zemiakovou kašou s plátkami citrónu. |