Rybacie karbonátky

0 0
Rybacie karbonátky

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Rybie filé 600 g
Strúhanka podľa potreby
Cibuľa 1 ks
Cesnak 1 strúčik
Petržlenová vňať hrsť
Soľ
Mleté čierne korenie
Vajce 1 ks
Na obalenie
Vajce 2 ks
Strúhanka
Hladká múka
Dokončenie
Olej na vyprážanie
Citrón

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 30
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

  • Na obalenie

  • Dokončenie

Popis

Zdieľať

Mäsovú klasiku z bravčového alebo hovädzieho mäsa môžeme ľahko nahradiť rybou.

Kroky

1
Hotovo

Rybu nakrájame na menšie kúsky a spolu s cibuľou, cesnakom a petržlenovou vňaťou pomelieme alebo rozmixujeme.

2
Hotovo

Pridáme vajce a dochutíme soľou a korením. Podľa potreby zahustíme strúhankou a zo zmesi formujeme malé fašírky.

3
Hotovo

Postupne obalíme v múke, rozšľahaných vajciach a strúhanke. Vyprážame v horúcom oleji z oboch strán dozlatista.

4
Hotovo

Podávame so zemiakovou kašou s plátkami citrónu.

naspäť
Čokoládová torta s malinami
dalej
Restovaná kuracia pečeň
naspäť
Čokoládová torta s malinami
dalej
Restovaná kuracia pečeň
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here