Španielsky vtáčik

0 0
Španielsky vtáčik

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Hovädzie mäso stehno, roštenka 6 plátkov
Vajce uvarené natvrdo 3 ks
Kyslá uhorka 3 ks
Slanina 100 g
Párok 2 ks
Cibuľa 2 ks
Hovädzí vývar 500 ml
Bravčova masť 2 lyžice
Hladká múka 2 lyžice
Horčica
Soľ
Mleté čierne korenie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 140
  • Porcie: 6
  • Stredná

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Závitok z plátku hovädzieho mäsa potretého horčicou a naplnený vajíčkom, párkom, uhorkou a slaninkou.

Kroky

1
Hotovo

Hovädzie plátky pod fóliou naklepeme na tenké rezne. Osolíme, okoreníme, potrieme horčicou. Na každý rezeň poukladáme štvrtinu vajca, prúžky kyslej uhorky a slaniny.

2
Hotovo

Zavinieme a obviažeme kuchynskou niťou alebo upevníme špáradlom. V hrnci rozohrejeme masť a závitky opražíme.

3
Hotovo
120 min

Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, zvyšok slaniny pokrájanej na malé kocky a ešte spolu popražíme. Závitky vrátime do hrnca, podlejeme vývarom a prikryté dusíme. Mäkké závitky vyberieme, odstránime niť či špáradlo, šťavu zaprášime múkou a krátko povaríme. Podávame s ryžou.

naspäť
Kuracie rizoto
dalej
Gaštanové rezy
naspäť
Kuracie rizoto
dalej
Gaštanové rezy
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here