Ingrediencie
-
600 g Srnčie stehno
-
100 g Mrkva
-
100 g Zeler
-
1 ks Červená cibuľa
-
1 strúčik Cesnak
-
1 lyžica Kryštálový cukor
-
2 ks Bobkový list
-
5 guličiek Borievka
-
5 guličiek Nové korenie
-
5 guličiek Celé čierne korenie
-
2 vetvičky Tymián
-
1 lyžica Paradajkový pretlak
-
Voda
-
200 ml Červené víno
-
20 g Sušené brusnice
-
2 lyžice Bravčova masť
Popis
Výborné pomaly dusené srnčie mäso s koreňovou zeleninou a červeným vínom. Podávame s maslovými haluškami.
Kroky
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
Mäso vyberieme aj s polovicou zeleniny. Zvyšnú zeleninu s omáčkou rozmixujeme. Mäso so zeleninou vložíme späť do omáčky a prehrejeme. |