Ingrediencie
-
500 g Hovädzia sviečkovánaškrábaná
-
2 lyžice Horčicaplnotučná
-
1 lyžica Dijonská horčica
-
2 lyžice Worčesterská omáčka
-
1 ks Kyslá uhorka
-
1 ks Cibuľa
-
1 lyžica Olivový olej
-
4 ks Žĺtok
-
Soľ
-
Mleté biele korenie
Popis
Tatársky biftek je skutočná lahôdka zo surového hovädzieho mäsa, ale musíme použiť naozaj kvalitné suroviny.
Kroky
1
Hotovo
|
Mäso naškrábeme ostrým nožom a zmiešame s worčestrovou omáčkou, horčicou. Dochutíme soľou a korením |
2
Hotovo
|
Z mäsa vytvarujeme 4 bochníky. Do každého v strede urobíme lyžičkou jamku, do ktorej vyklepneme žĺtok. Podávame s cesnakou hriankou, nadrobno posekanou cibuľou a uhorkou. |