Tatársky biftek

0 0
Tatársky biftek

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Hovädzia sviečková naškrábaná 500 g
Horčica plnotučná 2 lyžice
Dijonská horčica 1 lyžica
Worčesterská omáčka 2 lyžice
Kyslá uhorka 1 ks
Cibuľa 1 ks
Olivový olej 1 lyžica
Žĺtok 4 ks
Soľ
Mleté biele korenie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 15
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Tatársky biftek je skutočná lahôdka zo surového hovädzieho mäsa, ale musíme použiť naozaj kvalitné suroviny.

Kroky

1
Hotovo

Mäso naškrábeme ostrým nožom a zmiešame s worčestrovou omáčkou, horčicou. Dochutíme soľou a korením

2
Hotovo

Z mäsa vytvarujeme 4 bochníky. Do každého v strede urobíme lyžičkou jamku, do ktorej vyklepneme žĺtok. Podávame s cesnakou hriankou, nadrobno posekanou cibuľou a uhorkou.

naspäť
Medové rezy s orechami
dalej
Kysnuté koláče s tvarohom
naspäť
Medové rezy s orechami
dalej
Kysnuté koláče s tvarohom