Ingrediencie
-
4 rezne z Bravčové karé
-
Soľ
-
Mleté čierne korenie
-
na vyprážanie Oleja
-
na obaľovanie
-
2 Vajcia
-
Hladká múka
-
Strúhanka
-
trocha Mlieko
Popis
Rezne nikdy neobaľujeme vopred, ale tesne pred vyprážaním. Strúhanka je najlepšia domáca, nastrúhaná pred obaľovaním.
Kroky
1
Hotovo
|
Ingrediencie |
2
Hotovo
|
Bravčové karé nakrájame na rezne, okrajové blany narežeme. Vyklepeme, osolíme a okoreníme z oboch strán. |
3
Hotovo
|
Vajcia rozšľaháme s trochou mlieka. Rezne postupne obaľujeme v trojobale - hladkej múke, vajciach a strúhanke. |
4
Hotovo
10
|
Vyprážame v horúcom oleji do zlatova. |