Vyprážaný bravčový rezeň

0 0
Vyprážaný bravčový rezeň

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Bravčové karé 4 rezne z
Soľ
Mleté čierne korenie
Oleja na vyprážanie
na obaľovanie
Vajcia 2
Hladká múka
Strúhanka
Mlieko trocha

Nutričné hodnoty

1 porcia
688
kcal
30 g
bielkoviny
42 g
sacharidy
45 g
tuky
2 g
vlaknina

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Vlastnosti:
    • 20
    • Porcie: 4
    • Ľahká

    Ingrediencie

    • na obaľovanie

    Popis

    Zdieľať

    Rezne nikdy neobaľujeme vopred, ale tesne pred vyprážaním.  Strúhanka je najlepšia domáca, nastrúhaná pred obaľovaním.

    Kroky

    1
    Hotovo

    Ingrediencie

    2
    Hotovo

    Bravčové karé nakrájame na rezne, okrajové blany narežeme. Vyklepeme, osolíme a okoreníme z oboch strán.

    3
    Hotovo

    Vajcia rozšľaháme s trochou mlieka. Rezne postupne obaľujeme v trojobale - hladkej múke, vajciach a strúhanke.

    4
    Hotovo
    10

    Vyprážame v horúcom oleji do zlatova.

    naspäť
    Jablkový koláč so snehom
    dalej
    Venčeky z odpaľovaného cesta
    naspäť
    Jablkový koláč so snehom
    dalej
    Venčeky z odpaľovaného cesta
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here