Fazuľová polievka
s rezancami

0 0
Fazuľová polievka

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Biela fazuľa 200 g
Mrkva 200 g
Petržlen 50 g
Zeler 50 g
Zemiaky 100 g
Údené koleno 1 ks
Hladká múka 2 lyžice
Mletá červená paprika 1 lyžička
Soľ
Mleté čierne korenie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 75
  • Porcie: 6
  • Stredná

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Hustá fazuľová polievka s domácimi  polievka so zeleninou a  domácimi slížami, v ktorej lyžica stojí,

Kroky

1
Hotovo
60

Fazuľu večer preberieme, umyjeme a namočíme do studenej vody. Na druhý deň ju scedíme, zalejeme čerstvou vodou a spolu s údeným kolenom dáme variť.

2
Hotovo
15

Keď je fazuľa polomäkká, pridáme na kocôčky nakrájané zemiaky a očistenú, pokrájanú zeleninu.

3
Hotovo
5

Z masti, múky si pripravíme zápražku, pridáme mletú červenú papriku, vlejeme do polievky a varíme ešte aspoň 5 minút.

4
Hotovo

Hotovú polievku dochutíme soľou, mletým čiernym korením.

5
Hotovo

Podávame s domácimi rezancami posypané posekanou petržlenovou vňaťou.

6
Hotovo
naspäť
Včelie úliky
dalej
Zemiakové knedle s údeným mäsom
naspäť
Včelie úliky
dalej
Zemiakové knedle s údeným mäsom
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here