Kelové fašírky
s mletým mäsom

0 0
Kelové fašírky

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Kel 1 menšia hlávka
Mleté bravčové mäso 400 g
Cibuľa 1 ks
Cesnak 2 strúčiky
Vajce 1 ks
Majoránka 1 lyžička
Mleté čierne korenie
Soľ
Strúhanka
Olej na vyprážanie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 40
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Rýchly recept na kelové fašírky. Môžeme pripraviť aj bez mäsa. Vtedy pridáme namiesto mäsa 3 v mlieku namočené žemle.

Kroky

1
Hotovo

Očistený kel uvaríme v osolenej vode a scedíme. Vychladnutý kel pokrájame na malé kúsky.

2
Hotovo

K mletému mäsu primiešame, kel, nadrobno pokrájanú cibuľu, osolíme, pridáme pretlačený cesnak, majorán a celé vajce. Zmes dobre premiešame a podľa potreby zahustíme strúhankou.

3
Hotovo

Z hmoty vytvarujeme malé fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a buď vypražíme v rozpálenom oleji z oboch strán. Fašírky preložíme na kuchynskú papierovú utierku, aby sa prebytočný tuk odsal.

naspäť
Orechové rezy so snehom
dalej
Citrónové kura
naspäť
Orechové rezy so snehom
dalej
Citrónové kura
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here