Kelové fašírky
s mletým mäsom

0 0
Kelové fašírky

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Kel 1 menšia hlávka
Mleté bravčové mäso 400 g
Cibuľa 1 ks
Cesnak 2 strúčiky
Vajce 1 ks
Majoránka 1 lyžička
Mleté čierne korenie
Soľ
Strúhanka
Olej na vyprážanie

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 40
  • Porcie: 4
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Rýchly recept na kelové fašírky. Môžeme pripraviť aj bez mäsa. Vtedy pridáme namiesto mäsa 3 v mlieku namočené žemle.

Kroky

1
Hotovo

Očistený kel uvaríme v osolenej vode a scedíme. Vychladnutý kel pokrájame na malé kúsky.

2
Hotovo

K mletému mäsu primiešame, kel, nadrobno pokrájanú cibuľu, osolíme, pridáme pretlačený cesnak, majorán a celé vajce. Zmes dobre premiešame a podľa potreby zahustíme strúhankou.

3
Hotovo

Z hmoty vytvarujeme malé fašírky, ktoré obalíme v strúhanke a buď vypražíme v rozpálenom oleji z oboch strán. Fašírky preložíme na kuchynskú papierovú utierku, aby sa prebytočný tuk odsal.

naspäť
Orechové rezy so snehom
dalej
Citrónové kura
naspäť
Orechové rezy so snehom
dalej
Citrónové kura