Kokosové rezy
s kakaovým krémom

0 0
Kokosové rezy

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Cesto
Bielok 7 ks
Kryštálový cukor krupica 250 g
Polohrubá múka 6 lyžíc
Kokosová múčka 100 g
Kypriaci prášok do pečiva 1 lyžička
Krém
Žĺtok 7 ks
Kryštálový cukor krupica 150 g
Kakao 3 lyžice
Maslo 125 g
Mäkký tvaroh 250 g
Čokoládová poleva
Biela čokoláda 100 g
Stužený pokrmový tuk 30 g
Olej 1 lyžica
Dokončenie
Vaječný likér

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 50
  • 30 min / 175 °C
  • Porcie: 30
  • Stredná

Ingrediencie

  • Cesto

  • Krém

  • Čokoládová poleva

  • Dokončenie

Popis

Zdieľať

Kokosový bielkový koprus naplnený žĺtkovým krémom s kakaom.

Kroky

1
Hotovo

Cesto

Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, pridáme cukor a znova prešľaháme. Potom pridáme múku a kokosovú múčku. Cesto rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Upečieme vo vyhriatej rúre.

2
Hotovo

Krém

Žĺtky, cukor a kakao vyšľaháme nad parou do zhustnutia. Vychladnuté pridáme do vymiešaného masla s tvarohom.

3
Hotovo

Čokoládová poleva

Čokoládu polámeme na malé kúsky, pridáme tuk, olej a vo vodnom kúpeli vymiešame na hladkú hmotu.

4
Hotovo

Dokončenie

Vychladnutý korpus pokvapkáme likérom, potrieme plnkou a odložíme na chladné miesto. Stuhnuté polejeme polevou.

naspäť
Osie hniezda
dalej
Lístkové trubičky
naspäť
Osie hniezda
dalej
Lístkové trubičky