Pečené údené mäso

1 0
Pečené údené mäso

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Bravčová krkovička údená 1 kg
Cibuľa 3 ks
Med 3 lyžice
Balzamikový ocot 2 lyžice
Horčica 2 lyžice
Soľ
Mleté čierne korenie
Zemiaky 1 kg

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 55
  • 45 min / 200 °C
  • Porcie: 6
  • Ľahká

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Kroky

1
Hotovo

Zemiaky v šupke umyjeme a osušíme, väčšie prekrojíme. Posypeme soľou a korením, pridáme cibuľu pokrájanú na plátky a pokvapkáme olejom.

2
Hotovo
30 min / 200 °C

Uvarenú krkovičku vložíme do pekáča so zemiakmi a dáme piecť. V miske zmiešame med, ocot, horčicu, soľ, korenie. Po pol hodine vyberieme, potrieme pripravenou zmesou a dáme zapiecť ešte na 15 minút.

naspäť
Ramen
dalej
Šampiňónová polievka
naspäť
Ramen
dalej
Šampiňónová polievka
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here