Ingrediencie
-
Odpaľované cesto
-
250 ml Voda
-
100 g Olej
-
180 g Hladká múka
-
5 ks Vajcia
-
štipka Soľ
-
Vanilkový krém
-
300 ml Mlieko
-
80 g Kryštálový cukor
-
40 g Vanilkový puding
-
1 balíček Vanilínový cukor
-
300 ml Smotana na šľahanie
-
Karamelová šľahačka
-
100 g Kryštálový cukor krupica
-
450 ml Smotana na šľahanie
-
Karamelová poleva
-
200 g Práškový cukor
-
3 lyžice Karamel
-
3 lyžice Horúca voda
Popis
Korpus z odpaľovaného cesta, vanilkový krém, nadýchaná karamelová šľahačka a navrchu karamelová poleva.
Kroky
1
Hotovo
|
Odpaľované cesto |
2
Hotovo
|
|
3
Hotovo
|
|
4
Hotovo
|
Vanilkový krém |
5
Hotovo
|
Karamelová šľahačka |
6
Hotovo
|
Karamelová poleva |
7
Hotovo
|
Dokončenie |