Zapekané karé so zemiakmi
Karé zapečené s enciánom

0 0
Zapekané karé so zemiakmi

Ingrediencie

Zmeniť porcie:
Bravčové karé 4 rezne z
Cibuľa 4 ks
Encián 200 g
Smotana na šľahanie 200 ml
Soľ
Mleté čierne korenie
Zemiaky 1 kg

Uložiť tento recept

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  • 60
  • Porcie: 4
  • Stredná

Ingrediencie

Popis

Zdieľať

Skvelé jedlo na slávnostnú príležitosť, ktoré zvládnu aj začiatočníci. Suroviny navrstvíme do zapekacej misy a o hodinu obed je hotový.

Kroky

1
Hotovo

Ingrediencie

2
Hotovo

Rezne naklepeme, osolíme a okoreníme. Cibuľu a zemiaky očistíme a nakrájame na plátky.

3
Hotovo

Na dno zapekacej misy poukladáme plátky cibule, zemiakov, plátky mäsa, syra a zalejeme smotanou.

4
Hotovo
50

Prikryjeme alobalom a dáme piecť do vyhriatej rúry na 170 stupňov. Keď sú zemiaky skoro mäkké, misu odokryjeme a krátko zapečieme.

5
Hotovo

Recenzie receptu

Zatiaľ pre tento recept neboli napísané žiadne recenzie, použite okno nižšie pre napísanie recenzie
naspäť
Tiramisu cupcaky
dalej
Kávová torta
naspäť
Tiramisu cupcaky
dalej
Kávová torta