Zdieľať Rezne so syrom feta Čas varenia: 35 Hydina a divina Kuracie rezne zapečené so syrom feta. Výborne chutia so šalátom z červenej repy a cukety. Čítať viac 1 121 zhliadnutí
Zdieľať Černohorský rezeň Čas varenia: 40 Hydina a divina Rezeň z kuracieho mäsa obalený v zemiakovom cestíčku. Môžeme ich pripraviť aj z bravčového mäsa. Čítať viac 2 846 zhliadnutí
Zdieľať Rezne vo vínnom cestíčku Čas varenia: 25 Hydina a divina Kuracie prsia vo vínnom cestíčku so syrom. Jednoduché na prípravu chutia výborne. Čítať viac 759 zhliadnutí
Zdieľať Kura s mangom Čas varenia: 25 Hydina a divina Aromatická chuť manga dodáva tomuto pokrmu jeho charakteristickú chuť. Čítať viac 1 210 zhliadnutí
Zdieľať Ražniči Hydina a divina Varíme s deťmi Suroviny na ražniči môžeme obmieňať podľa fantázie – dá sa použiť bravčové mäso, klobáska, slaninka, cherry paradajky, šampiňóny a iné. Čítať viac 1 090 zhliadnutí
Zdieľať Mučkalica Čas varenia: 30 Hydina a divina Jedlo balkánskej kuchyne – zmes kuracieho mäsa a zeleniny. Podávame s chlebom alebo v zemiakovej placke. Čítať viac 15 325 zhliadnutí