Zdieľať Lečo Čas varenia: 25 Bezmäsité jedlá Osvedčený recept na lečo z čerstvej zeleniny, ktoré môžeme vylepšiť opečenou klobásou. Čítať viac 673 zhliadnutí
Zdieľať Maďarský guláš Čas varenia: 130 Bravčové a hovädzie mäso Pravý maďarský guláš je pikantná pochúťka z hovädzieho mäsa. Nezahusťuje sa múkou. Podávame s karlovarskou knedľou. Čítať viac 3 650 zhliadnutí
Zdieľať Plnená paprika Čas varenia: 50 Bravčové a hovädzie mäso Plnená paprika je klasika, ktorá patrí k letu. Trocha pracné, ale výsledok stojí za námahu. Podávame so zemiakmi alebo knedľou. Čítať viac 1 030 zhliadnutí
Zdieľať Mučkalica Čas varenia: 30 Hydina a divina Jedlo balkánskej kuchyne – zmes kuracieho mäsa a zeleniny. Podávame s chlebom alebo v zemiakovej placke. Čítať viac 15 325 zhliadnutí
Zdieľať Gulášová polievka Čas varenia: 60 Bravčové a hovädzie mäso Polievky Tradičná gulášová polievka z bravčového mäsa. Môžeme variť aj z miešaného mäsa. Čítať viac 2 868 zhliadnutí
Zdieľať Plnená paprika syrom Čas varenia: 15 Chuťovky Jednoduchý recept na plnené farebné papriky – pochúťka vhodná k chlebu alebo na studenú misu. Čítať viac 864 zhliadnutí