Zdieľať Sviečková na smotane Čas varenia: 150 Bravčové a hovädzie mäso Vychutnajte si českú klasiku. Hovädzie mäso prešpikované slaninou a k tomu omáčka s chuťou koreňovej zeleniny. Čítať viac 3 196 zhliadnutí
Zdieľať Hovädzí Stroganov Čas varenia: 30 Bravčové a hovädzie mäso Recept na Stroganov pochádza z Ruska zo začiatku 19. storočia. Gróf Stroganoff bol dôstojníkom na súde Alexandra III. Čítať viac 13 854 zhliadnutí
Zdieľať Falošná držková polievka Polievky Rýchla a veľmi chutná polievka, ktorá je od originálu skoro na nerozoznanie. Hliva v tejto falošnej držkovej výborne nahradí mäso. Čítať viac 1 336 zhliadnutí
Zdieľať Hovädzie mäso s kôprovou omáčkou Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Hlavné jedlá Smotanová omáčka s čerstvým kôprom. Podávame s knedľou vareným hovädzím mäsom alebo vareným vajíčkom. Čítať viac 4 614 zhliadnutí
Zdieľať Mäsové guľky v paradajkovej omáčke Čas varenia: 50 Bravčové a hovädzie mäso Cestoviny a zemiaky Mäsové guličky z miešaného hovädzieho a bravčového mäsa v paradajkovej omáčky. Môžeme podávať aj so zemiakmi. Čítať viac 7 021 zhliadnutí
Zdieľať Držková polievka Čas varenia: 30 Polievky Držky boli obľúbenou pochúťkou už v stredoveku. Na prvý pohľad nevyzerajú veľmi lákavo, ale o to lepšie chutia. Čítať viac 1 376 zhliadnutí
Zdieľať Hovädie líčka na víne Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Hovädzie líčka na víne sú pochúťka, ktorá sa znova vracia na naše taniere. Trocha dlhšie varenie, ale výsledok stojí zato. Čítať viac 1 735 zhliadnutí