Zdieľať Slepačia polievka Čas varenia: 130 Polievky Slepačia polievka je nielen tradičným nedeľným pokrmom, ale aj vynikajúci liek na prechladnutie iné zimné choroby. Čítať viac 948 zhliadnutí
Zdieľať Bravčové mäso na hrášku Čas varenia: 60 Bravčové a hovädzie mäso Bravčové mäso nakrájané na kocky a dusené s hráškom. Môžeme podávať s tarhoňou alebo ryžou. Čítať viac 2 836 zhliadnutí
Zdieľať Lasagne Čas varenia: 90 Bravčové a hovädzie mäso Cestoviny a zemiaky Svetoznáma talianska klasika – obľúbené cestoviny pochádzajúce z Bolone s mäsovo-paradajkovým ragú a bešamelovou omáčkou. Čítať viac 1 060 zhliadnutí
Zdieľať Sviečková na smotane Čas varenia: 150 Bravčové a hovädzie mäso Vychutnajte si českú klasiku. Hovädzie mäso prešpikované slaninou a k tomu omáčka s chuťou koreňovej zeleniny. Čítať viac 2 929 zhliadnutí
Zdieľať Kuracie chop-suey Čas varenia: 30 Hydina a divina Pokrm, ktorý prvýkrát uvarili na začiatku 20. storočia čínski prisťahovalci v Amerike. Mäso nakrájané na kúsky s chrumkavou zeleninou. Čítať viac 5 130 zhliadnutí
Zdieľať Kapustový šalát Coleslaw Šaláty Chutný zeleninový šalát, ktorého základom je biela kapusta. Podáva sa ako samostatné jedlo alebo ako príloha k mäsu. Čítať viac 2 255 zhliadnutí
Zdieľať Paradajková polievka Čas varenia: 25 Polievky Veľmi rýchly a ľahký recept na obľúbenú polievku. Môžeme ju pripraviť aj z čerstvých paradajok. Čítať viac 2 895 zhliadnutí
Zdieľať Bolonské špagety Čas varenia: 120 Cestoviny a zemiaky Špagety s obľúbenou omáčkou. Super ľahká talianska klasika – zmes mletého mäsa, zeleniny a byliniek. Čítať viac 1 366 zhliadnutí
Zdieľať Mrkvová torta Čas varenia: 70 Torty Vláčny mrkvový korpus s orieškami a plnka z mascarpone. Celá torta potiahnutá modelovacou hmotou. Čítať viac 354 zhliadnutí
Zdieľať Hŕstková polievka Polievky Základ polievky tvoria strukoviny a obilovina. Nielenže je zdravá, ale aj poriadne zasýti. Čítať viac 1 398 zhliadnutí