Zdieľať Veľkonočné medovníčky Čas varenia: 25 + zdobenie Nezaradené Kto má rád medovníčky môže sa z nich tešiť nielen na Vianoce, ale aj na Veľkú noc. Čítať viac 1 019 zhliadnutí
Zdieľať Osie hniezda Čas varenia: 65+kysnutie Chlieb a pečivo Kysnuté múčniky Nadýchané slimáčiky z kysnutého cesta naplnené orechami. Môžeme ich naplniť aj kakaom a škoricou. Čítať viac 553 zhliadnutí
Zdieľať Plnené košíčky Čas varenia: 50 Drobné kúsky Plnené košíčky z lineckého cesta naplnené klasickým maslovým krémom ozdobené čokoládovou ryžou. Čítať viac 961 zhliadnutí
Zdieľať Mafiny Čas varenia: 40 Drobné kúsky Varíme s deťmi Mafiny si môžeš pripraviť so svojou obľúbenou príchuťou, stačí jabĺčko nahradiť čokoládou, orieškami, banánmi alebo iným ovocím. Čítať viac 236 zhliadnutí
Zdieľať Cesnačka v bosniaku Čas varenia: 35 Polievky Poctivá cesnaková polievka, ktorá zaistí energiu a ochráni proti chorobám. Je vhodná aj ako hlavný chod. Čítať viac 1 667 zhliadnutí
Zdieľať Krémová brokolicová polievka Čas varenia: 30 Polievky Brokolica a zdravý životný štýl, to k sebe jednoducho patrí. Polievka, ktorá nás nielen zasýti, ale aj zásobí zdraviu prospešnými látkami Čítať viac 747 zhliadnutí
Zdieľať Burizónové tyčinky Nepečené Varíme s deťmi Obľúbený karamel s burizónmi a to všetko schované pod tortovou oblátkou. Čítať viac 5 109 zhliadnutí
Zdieľať Trio rezy Čas varenia: 55 Rezy a dezerty Rezy z piškótového cesta a dvoma plnkami – jedna pudingová, druhá smotanová a na vrchu čokoládová poleva. Čítať viac 771 zhliadnutí
Zdieľať Opekance s makom Čas varenia: 85 Bezmäsité jedlá Opekance patria k typickým vianočným jedlám na Slovensku. Na západnom Slovensku sú to pupáčky a na východnom bobaľky. Čítať viac 1 720 zhliadnutí
Zdieľať Plnené uhorky Čas varenia: 15 Chuťovky Šalátové uhorky môžeme pripraviť ako rýchle občerstvenie pre návštevy alebo ľahkú večeru. Čítať viac 544 zhliadnutí