Zdieľať Kôprová polievka Čas varenia: 25 Polievky Hustá a sýta polievka zo zemiakov, smotany a kôpru. Môžeme ju podávať aj s vareným vajíčkom. Čítať viac 1 118 zhliadnutí
Zdieľať Hovädzie mäso s kôprovou omáčkou Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Hlavné jedlá Smotanová omáčka s čerstvým kôprom. Podávame s knedľou vareným hovädzím mäsom alebo vareným vajíčkom. Čítať viac 4 536 zhliadnutí
Zdieľať Hovädzia polievka Čas varenia: 140 Polievky Voňavý hovädzí vývar patriaci k nedeľnému obedu. Čítať viac 2 839 zhliadnutí
Zdieľať Fazuľová polievka nakyslo Polievky Hustá fazuľová polievka, ktorá zasýti a zahreje. S čerstvým pečivom môžeme podávať ako hlavný chod. Čítať viac 9 028 zhliadnutí
Zdieľať Boršč Čas varenia: 135 Polievky Boršč je pôvodom z Ukrajiny a jeho základ tvoria hlávková kapusta, červená repa a pochúťková smotana. Čítať viac 1 048 zhliadnutí
Zdieľať Paradajková polievka Polievky Polievka plná vitamínov. Čerstvé paradajky môžeme nahradiť konzervou drvených paradajok alebo iba pretlakom. Čítať viac 212 zhliadnutí
Zdieľať Hovädie líčka na víne Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Hovädzie líčka na víne sú pochúťka, ktorá sa znova vracia na naše taniere. Trocha dlhšie varenie, ale výsledok stojí zato. Čítať viac 1 658 zhliadnutí
Zdieľať Kapor na červenom víne Čas varenia: 30 Ryby Tradičná ryba v netradičnom podaní. Šťavnaté kúsky kapra s červeným vínom Čítať viac 856 zhliadnutí