Zdieľať Bravčový guláš Čas varenia: 140 Bravčové a hovädzie mäso Varíme s deťmi Hotový guláš podávame s chlebom alebo knedľou. Môžeme si ho uvariť aj vonku v kotlíku, vtedy pridáme ešte na kocky pokrájané zemiaky. Čítať viac 881 zhliadnutí
Zdieľať Frankfurtská polievka Čas varenia: 30 Polievky Jemná polievka s chuťou červenej papriky. Nájdeme v nej kúsky párkov a zemiakov. Výborne chutí s čerstvým chlebom. Čítať viac 3 246 zhliadnutí
Zdieľať Čevapčiči Čas varenia: 30 + odležanie Bravčové a hovädzie mäso Známe, chutné a obľúbené jedlo, ktoré pochádza z Balkánu. Môžeme ich pripraviť na panvici aj na grile. Čítať viac 868 zhliadnutí
Zdieľať Segedínsky guláš Čas varenia: 115 Bravčové a hovädzie mäso Jeden zo známych druhov gulášov. Tradičné jedlo maďarskej kuchyne, ktorého základom sú bravčové mäso a kyslá kapusta. Čítať viac 2 315 zhliadnutí
Zdieľať Mučkalica Čas varenia: 30 Hydina a divina Jedlo balkánskej kuchyne – zmes kuracieho mäsa a zeleniny. Podávame s chlebom alebo v zemiakovej placke. Čítať viac 15 325 zhliadnutí
Zdieľať Gulášová polievka Čas varenia: 60 Bravčové a hovädzie mäso Polievky Tradičná gulášová polievka z bravčového mäsa. Môžeme variť aj z miešaného mäsa. Čítať viac 2 868 zhliadnutí
Zdieľať Demikát Čas varenia: 5 Polievky Demikát je popri bryndzových haluškách ďalšie tradičné jedlo slovenskej kuchyne, na prípravu ktorého sa používa bryndza. Čítať viac 937 zhliadnutí
Zdieľať Chilli con carne Čas varenia: 45 Bravčové a hovädzie mäso Známe texaské jedlo obľúbené kvôli jeho pikantnej chuti, základom ktorého je fazuľa a hovädzie mäso. Čítať viac 851 zhliadnutí
Zdieľať Falošná držková polievka Polievky Rýchla a veľmi chutná polievka, ktorá je od originálu skoro na nerozoznanie. Hliva v tejto falošnej držkovej výborne nahradí mäso. Čítať viac 1 295 zhliadnutí
Zdieľať Držková polievka Čas varenia: 30 Polievky Držky boli obľúbenou pochúťkou už v stredoveku. Na prvý pohľad nevyzerajú veľmi lákavo, ale o to lepšie chutia. Čítať viac 1 299 zhliadnutí